寄托天下 寄托天下

[音乐之声] 矜持『十日爱』③ [复制链接]

声望
寄托币

Golden Apple 寄托兑换店纪念章

楼主
寄托币
给我爱的小女人八天的祝福,有人说这首歌适合三更聆听 嘿嘿嘿 其实我喜欢的是那首执迷不悔
晚安

《矜持》
“The Pride”

我从来不曾抗拒你的魅力
Your irresistible charm is for me to mesmerize,
虽然你从来不曾对我着迷
Though to me you would never apprize.
总是微笑的看着你
I always smile when you are in my sight,
我的情意总是轻易就洋溢眼底
With the admiration and love filled my eyes.

我曾经想过在寂寞的夜里
In my head, I played the scene that at a lonely night,
你终于在意在我的房间里
In my room, you finally noticed me to my delight.
你闭上眼睛亲吻了我
Closed your eyes, and kissed me so light,
不说一句紧紧抱我在你的怀里
Without a word, you held me in your arms so tight.

我是爱你的 我爱你到底
I am in love with you, and I’ll love you ‘til the end.
生平第一次我放下矜持
For the very first time, without any reservation or pretend,
任凭自己幻想一切关于我和你
All about you and me, is for myself to imagine and bend.

你是爱我的 你爱我到底
You’re in love with me, and you’ll love me ‘til the end,
生平第一次我放下矜持
For the very first time, I give up my pride without contend,
相信自己真的可以深深去爱你
And truly believe in my deepest love is in your hand.
深深去爱你
To love you, so deeply, to the end.
回应

声望
寄托币
沙发
别给了别给了
我没时间天天来领
心意我知道就行了,怪麻烦的
已有 1 人评分声望 收起 理由
飞天猫 + 4 负分~~~

总评分: 声望 + 4   查看全部投币

谢谢你
这个很冷的秋天
有一种温暖,让我不孤单

声望
寄托币

荣誉版主 QQ联合登录 IBT Elegance US Advisor US Assistant VISA版特殊贡献

板凳
好听~~
继续给猫猫打气加油~~
最终究极完全奉献版--无忧签证DIY(流程详解)

美国驻华五大领事馆周边信息汇总快递

美签版发帖提问3部曲:
1  查看精华置顶帖;
2  搜索版内相关帖;
3  发表具体问题贴。

声望
寄托币

Golden Apple 寄托兑换店纪念章

地板
我天天给,你可以最后一次才来收果~

声望
寄托币