寄托天下 寄托天下
楼主: gfuturer

[申请陶瓷] 关于2013fall 三月到六月大家可能会问到的问题(发帖提问前请先看此贴,谢谢)有更新 [复制链接]

声望
寄托币
好贴 顶一个 顺便祈祷offer

声望
寄托币

新加坡SG ADVISOR 新加坡SG APPLICANT 新加坡SG ASSISTANT

katharina_liu 发表于 2013-3-10 12:51
NTU的SCBE我套的教授回邮件说,我已经被“shortlisted by our school, the offer is in the process”,是 ...

cong

声望
寄托币
leidian 发表于 2013-3-11 12:33
cong

但愿会是个到手的OFFER,怕了

声望
寄托币
好吧~

声望
寄托币
LZ WKW PHD一般会在几月面试 如果面试前还没有提交雅思成绩 会不会要延迟 到交了雅思成绩呢?

声望
寄托币

Taurus金牛座 新加坡SG ADVISOR 新加坡SG ASSISTANT 新加坡SG APPLICANT 荣誉版主

angela_58 发表于 2013-3-12 12:07
LZ WKW PHD一般会在几月面试 如果面试前还没有提交雅思成绩 会不会要延迟 到交了雅思成绩呢?

hi angela, they may not process your application since your IELTS report was not included in the application package, I am not sure about the exact time for the WKW PhD interview, but I know that WKW has high requirement for language test, it will be an disadvantage for you if you do not have IELTS report, I suggest you submit it to WKW as soon as possible to avoid disappointment.

声望
寄托币
gfuturer 发表于 2013-3-12 13:15
hi angela, they may not process your application since your IELTS report was not included in the a ...

谢谢你 我没有看到主页上有写多少分 你知道IELTS他们需要多少吗?我下周考试 他们这么看重语言成绩的啊 那如果IELTS不够 有机会参加TPT吗?

声望
寄托币
据说NTU套了教授才有面试,那NTU还有学院里统一安排的面试么?

声望
寄托币
zhazhabu 发表于 2013-3-12 14:52
据说NTU套了教授才有面试,那NTU还有学院里统一安排的面试么?

真的吗?我套了教授 应该有两次吧

声望
寄托币

Taurus金牛座 新加坡SG ADVISOR 新加坡SG ASSISTANT 新加坡SG APPLICANT 荣誉版主

zhazhabu 发表于 2013-3-12 14:52

I am 100% sure to tell you that this is not true, the prof will contact you if your background is good enough.

声望
寄托币

angela_58 发表于 2013-3-12 14:57
真的吗?我套了教授 应该有两次吧

see answer at level 44

声望
寄托币

angela_58 发表于 2013-3-12 14:07
谢谢你 我没有看到主页上有写多少分 你知道IELTS他们需要多少吗?我下周考试 他们这么看重语言成绩的啊 那 ...

as far as I know, most WKW msc students have IELTS>7.0, you may have change to attend TPT provided your background is very good

声望
寄托币
gfuturer 发表于 2013-3-12 15:29
I am 100% sure to tell you that this is not true, the prof will contact you if your background is  ...

楼主的意思是  NTU还会安排学院统一的面试么?背景太水了,到现在没有教授搭理,等得有点不淡定了。

声望
寄托币

zhazhabu 发表于 2013-3-12 21:37
楼主的意思是  NTU还会安排学院统一的面试么?背景太水了,到现在没有教授搭理,等得有点不淡定了。

yes, just wait

声望
寄托币

history_sdu13 发表于 2013-3-10 12:50
反正新加坡的录取进度不是一般的慢

其实还好啊。我很早就收到了的。呵呵,看专业吧。

RE: 关于2013fall 三月到六月大家可能会问到的问题(发帖提问前请先看此贴,谢谢)有更新 [修改]