寄托天下 寄托天下
楼主: 水村山郭

[杂问] 申化学、材料的进 [复制链接]

声望
寄托币
lively99 发表于 2014-1-24 11:22
chem较早,gradcafe上报的很多,http://www.thegradcafe.com/survey/index.php?q=chemistry。据说MSE都比 ...

有面试的都是phd吗?

声望
寄托币

备考先锋 Aquarius水瓶座 寄托兑换店纪念章 美版守护者 荣誉版主

水村山郭 发表于 2014-1-24 10:40
是吗?那怎么没看见寄托上报化学offer或面试的啊?一亩三分地上也没有报的。就我知道的好像报的很少啊

一亩三分地里没几个化学的
寄托上陆续都有报啊

声望
寄托币
lively99 发表于 2014-1-24 11:22
chem较早,gradcafe上报的很多,http://www.thegradcafe.com/survey/index.php?q=chemistry。据说MSE都比 ...

可是那好多都是美本或海本啊,国际学生也不多啊

声望
寄托币
international students have less access to gradcafe, so the percentage may be biased. Based on gradcafe and some other bbs, Chinese applicants have already received some chem offers/rejs, not that many, though

My roommate got his unofficial offer on mid Jan 4 yrs ago, a 2nd tier program but very nice advisor

声望
寄托币
I don't think lz needs to worry about it. There r alot of chem offers; only a small portion of them come in Jan.
In fact, some of the 2nd tier programs in my area (not mse or chem) have already given some offers, both domestic and international. I believe it's completely fine for me

声望
寄托币

分享之阳 US-applicant

我挺想知道国内有人收到WISC的面试通知和OSU的电面名词解释测试了么……

声望
寄托币

US-applicant

无结果,化学的,握爪··

声望
寄托币

金drogan 发表于 2014-1-24 11:29
有面试的都是phd吗?

这就不清楚了。。按理说是吧,不知道有没有master面试的

声望
寄托币

水村山郭 发表于 2014-1-24 17:08
可是那好多都是美本或海本啊,国际学生也不多啊

嗯,一般都是国际生在美本之后吧

声望
寄托币

US-applicant 加拿大offer勋章 美国offer勋章 香港offer勋章 新加坡offer勋章 英国offer勋章 欧洲offer勋章 澳洲fall勋章 梦舞槿樱

声望
寄托币
+1 至今三无

声望
寄托币
UMich chem我有同学拿到在南京的面试了,不过也有好多没拿到。。。

RE: 申化学、材料的进 [修改]