寄托天下 寄托天下
楼主: mathddl

[签证] 签证审理速度令人捉急。。。求安慰。。 [复制链接]

声望
寄托币
vancouvernick 发表于 2018-7-4 13:04
22天很快了。。。以前学签都是3个月的。。。

以前是多久前的事情了?3个月不是直接让人崩溃了……

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-4 12:04
你得link CIC才知道详细步骤的噢

啊  这个怎么link?

声望
寄托币
喜欢海的鱼666 发表于 2018-07-04 15:25

啊  这个怎么link?
http://www.gter.net/a-27000-1.html?from=singlemessage
这个是详细的步骤 如有不懂可以加我QQ或者微信 492729722

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-4 15:50
http://www.gter.net/a-27000-1.html?from=singlemessage
这个是详细的步骤 如有不懂可以加我QQ或者微信 4 ...

刚自己search 已经link好啦 !  多谢!
现在是啥意思了,等最终结果吗?
Review of eligibility        Your application is in progress. We will send you a message when we start reviewing your eligibility.       

Review of medical results        You passed the medical exam.       
Review of additional documents        We do not need additional documents.
Interview        You do not need an interview. We will send you a message if this changes.       
Biometrics        We do not need your fingerprints. We will send you a message if this changes.       
Background check        Not applicable.
Final decision        Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made.

声望
寄托币
喜欢海的鱼666 发表于 2018-07-04 16:13

Review of eligibility        Your application is in progress. We will send you a message when we start reviewing your eligibility.       

Review of medical results        You passed the medical exam.       
Review of additional documents        We do not need additional documents.
Interview        You do not need an interview. We will send you a message if this changes.       
Biometrics        We do not need your fingerprints. We will send you a message if this changes.       
Background check        Not applicable.
Final decision        Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made.
体检过了 应该没多久就进入review状态了

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-4 18:21

现在的状态是还没有review呢是吗??

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-4 18:21

现在的状态是还没有review呢是吗??这个状态大概多久就开始review了呀?

声望
寄托币
mathddl 发表于 2018-07-04 21:25

现在的状态是还没有review呢是吗??这个状态大概多久就开始review了呀?
现在状态还没有进入review状态 要显示We are reviewing才是 我是体检显示passed一周后进入的 你可以参考一下哈

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-4 22:45
现在状态还没有进入review状态 要显示We are reviewing才是 我是体检显示passed一周后进入的 你可以参考一下 ...

嗯嗯  好的!谢谢你的分享~

声望
寄托币
mathddl 发表于 2018-07-05 09:52

不客气噢~

声望
寄托币
fuyu_928 发表于 2018-7-5 09:57
不客气噢~

抱歉,想再确认一下,你也是在北京递签的对吗?上个月递签的走的普通学生签吗??

声望
寄托币
mathddl 发表于 2018-07-05 09:52

不客气噢~

声望
寄托币
喜欢海的鱼666 发表于 2018-7-4 16:13
Review of eligibility        Your a ...

你开始进入review的状态了么?

声望
寄托币
mathddl 发表于 2018-7-6 16:36
你开始进入review的状态了么?

昨天进入的

声望
寄托币
楼主 你通过了么 我是6月12号递签的 到现在也没消息 也是普签

RE: 签证审理速度令人捉急。。。求安慰。。 [修改]