寄托家园留学论坛

[医学] 提醒一下通过SOPHAS申请同学注意DDL [复制链接]

声望
寄托币
10-19完成了WES成绩认证,这一段时间在忙推荐信上传的事情,昨天才把所有项目完成,提交申请,完成缴费。SOPHAS给我发了以下邮件。
“You have successfully e-submitted your online application to SOPHAS.

Before your application can be placed in line for verification, your application must have a status of "Complete" and be assigned a Complete Date.  In order to become "Complete" SOPHAS requires the following:

Application is e-submitted and payment has been received.
All required transcripts and/or any required foreign transcript evaluation(s) have been received.
All required evaluations have been completed.
Once your application becomes complete, it can take up to four weeks for it to be processed and made available to your programs during our peak periods. All materials should arrive at SOPHAS at least four weeks prior to your earliest deadline to allow for timely processing.”
最多4周的处理时间,如果你申请的学校里有12月1日DDL,抓紧时间了。我的申请也告一段落了,希望大家都有好的结果。

声望
寄托币
哈哈哈哈,我也是前几天刚递交申请

声望
寄托币
我的妈呀我有两个需要wes又是在12.1截止的学校,然而学信那边10月份才出结果,然后wes跟我说11.7才能给我结果。话说wes的结果是又要送sophas又要送学校吗?

声望
寄托币
Christina-007 发表于 2018-11-2 09:28
我的妈呀我有两个需要wes又是在12.1截止的学校,然而学信那边10月份才出结果,然后wes跟我说11.7才能给我结 ...

事实证明……SOPHAS效率很快。不用担心,你的timeline完全来得及。WES给SOPHAS发出报告,隔天sophas就收到了。SOPHAS里面submit application,隔2天好几个学校都收到了。我感觉你只要确保WES需要的材料你都交上去就行了,最好不要出现需要补充材料的情况,因为WES每次review documents就要好几天……