寄托天下 寄托天下

大牛,大虾 帮我看下我的CET6作文会倒扣分不 [复制链接]

声望
寄托币
Dear friends,
     It is a bad news that one of our friends, Ivan, who is a student of Class 3 is seriously ill, and he is still in bed now .The doctor said that he should be operated as soon as possible, or it is very dangerious. However, doing the operation needs much money, but Ivan is from a country, so his family is very poor, and they have not enough money.
     Life is most perious, what is more he is your friend. Now ,we—students union ask everyone to help him . Please show your love, and help this poor boy, And he will thank you, his parents will thank you, and everyone will thank you.
     When you want to help him, please tell us. Tel: 87548888. Thank you a more time.

可以拿多少分数啊。。。
我前面得分差不多60多一点。。。
不倒扣分就差不多过了。。。
回应

声望
寄托币
恩~~
呵呵~~
好象~~~~
祈祷吧~~~~

声望
寄托币
有没有谁有8分作文的样卷啊

声望
寄托币
有几处错误,用词和句法过于简单了...字数过少
依我看勉强可以得8分

恭喜你,过了

声望
寄托币

挑战ETS奖章 寄托之心勋章 US Advisor 在任资深版主 寄托兑换店纪念章

起码6
所以不会倒扣
汝不可因惰而随心所睡!汝不可移志而半途而废!汝不可因苦而哭天抹泪!汝不可求闲而叫苦喊累!汝不可因难而节节后退!汝不可因败而万念俱灰!坚持到底!

请大家贯彻自己动手丰衣足食的原则。有问题先找精华,再提问。

在寄托,我们携手同行,飞跃梦想

声望
寄托币
逻辑上有些不大通,
Good luck,
享受我的孤单芭蕾

声望
寄托币
我的作文好象不会比他好啊~~~~

声望
寄托币
酱就可以8分么?……貌似没比四级难多少呀……
开心就好。我要比现在的自己更强!!

声望
寄托币

Leo狮子座 荣誉版主 挑战ETS奖章 QQ联合登录

估计最少5分,应该会在6.7分左右,通过没问题,更何况还要算难度系数!!
所有的悲伤,总要留下一丝快乐的线索;所有的遗憾,总要留下一处完美的角落。
不立目标,不求方向,自然,宁静,清澈,淡泊,包容,与世无争,充满了清灵之气。

声望
寄托币
我觉得不会到扣分的主要毛病字数少
有语法错误
用词不当有些
不过今年的60分肯定卷面不是60
我估计你前面没估计错的话在65-68左右!

RE: 大牛,大虾 帮我看下我的CET6作文会倒扣分不 [修改]