octminiapl 发表于 2003-11-5 11:39:00

[推荐]f2 beijin 3000pass

i got my visa last month , thanks all of you!

i have apply J1 visa 3 times last year in beijing and then apply F2 visa.

i think the most important thing is luck, and then photo.
the officer is a white women about thirties or fourties.

v:~~~~~
m:sorry ,can you speak slowly, my english is poor
v   oh,but if you can't speak english how can you coplete your study
m   no, i just to visit my husband
v sorry, .......when did you get married
m  last year.........we have not ......sweetmoon....
     then i give her photos and letters and calling records
v   closed window and speak to others
3mins later
      she looked my photo very details, but regard a photo just took before my lg leaving as tow years before, then read the letters lg write from America and said he is a nice lg for he writing so many letters(about 20) .and then give me blue tiao.

ask nothing abou my work, how long i will stay in Ame,why wedding after lg getting visa , about j1, not enough photo before wedding, questions like these i worry about so long.

just as they reject me with no reson they give me the visa with no reason.

so to f2 , just be patiently , you will get visa sonner or later.

a friend of me with similiar condition also get her visa for her husband coming back,6000!!!!she has no photo (sheng-huo)

i advice try your best to find a photo(old,sheng-huo,even only one),if you have none,the chance i s too small and your lg should come back and apply visa with you.

loving is a wonder in this world, for i t we can do and give up anything.

sorry my computer can't write in chinese, hope you can understand my english.

be lucky,everyone! sun is rising newly everyday!!!!

vivianan_lin 发表于 2003-11-5 14:26:02

祝贺!

柯南 发表于 2003-11-5 15:38:12

不容易,应该祝贺

vivianan_lin 发表于 2003-11-5 16:50:58

衷心地祝贺!
每一个签过,都来之不易。

xingmei 发表于 2003-11-5 16:56:33

congratuations

congratuations

olay 发表于 2003-11-5 17:29:23

[请求]F2 上海2000悲剧!!!

我很难过,还是被拒签了,这已经是第二次了,我似乎感觉不到希望。第一次是生气,这次是无奈。但每次还是忍不住流泪。这对我跟我老公来说,都是一件很痛苦的事情!

两次被拒的理由都包括“没办法证明你俩的关系”“建议你下次叫你先生一起过来签”,我们只能提供生活照片以及近期两个月的电话清单(因为我们是今年3月份结婚,老公2000年出国,但我们1999年就认识因为是邻居,只是以前不是恋人关系).尽管我们每天都通两个电话,每次平均长达一个小时。而且我都准备了没有办婚礼,没有拍婚纱照以及跟双方父母合影的答案,她这次没问。但又说我老公的银行存款不够(8b-7all>0),我给他看我的银行存款和房产证他又不理。还说她不相信我在这家公司干了8个月就会批准我6个月的假期(其实上海这边公司是我老公开的,但跟他在美国学的专业跟本不对口,所以没敢说,但我说公司是朋友开的,我们有合作关系)。

也许,她之前就没想过要给我VISA,因为她的同事之前拒签了我(就坐她旁边5号窗口,这次是6号窗口),我看她在拼命地找理由,因为我的回答都没有问题,他就拿那些材料翻来翻去,我感觉她好像硬是要翻出什么不对的地方来。唉!真的是很无奈!!!

请问有谁知道携签是怎样的吗?我老公这次签证要明年1月才过期,我今天回来又已经约到北京那边12月8号(我的户口本来应该属于北京辖区),我先生想回来带我签。他是不是不能陪我携签?他已经有签证,能让他进去吗?(他共回国两次,最后一次回来被CHECK到今年8月才拿到签证,8月14号走的)。

vivianan_lin 发表于 2003-11-5 18:12:23

满复杂的,但是我觉得你到北京去更不好,跨区也是一个硬伤啊,你知道吗?

theysay 发表于 2003-11-5 19:12:25

建议还是等lg回来携签吧,跨区的确不好解释

zhuflying 发表于 2003-11-5 20:34:35

5楼的,我想你还是等你老公回来一起签吧,你老公签证有效期到明年1月,但若是要携签的话你老公就得重新签了,我以前也看过这样的签经,后来两个人都过了,你老公是在北京签 的吗?要不是你们这样跨区好象不太好,这只是我个人观点,上新东方去看看关于携签的不少,相信你会和你老公团圆的,很快!

olay 发表于 2003-11-7 17:43:03

谢谢!
我老公是一直在北京签的,因为他的户口跟我一样也是属于北京辖区,而我是因为在上海工作才在上海签。如果能够携签,那我们这种情况还算跨区吗?
如果要他重新签,我很担心,万一两个人都签不过就更痛苦了!最主要的是老公以前的心血都白花了。他现在是PHD,全奖。还要三年才读完博士。

olay 发表于 2003-11-7 17:44:49

另外,携签预约是要报两个人的护照吗?我这次已经约但只报的是自己的护照。

TOP 发表于 2003-11-8 11:04:34

[回Olay]:
你好,我的情况与你很想像,我今年8月初来美国读PH。D, 签证明年1月多才过期,我想圣诞节回上海与我老婆携签,但是我那时的VISA还没有过期,是不是能进大使馆都是个问题。见前面的帖子说,以前有过这样的情况,携签应该说好很多,因为两人在一起可以证明很多事,而且我在签证没有过期的情况下坚持与老婆同签,签证官应该会受一些感动吧,除非他不是个人!!!

我给了你发了悄悄话,有我的EMAIL地址,我们可以多多联系。
页: [1]
查看完整版本: [推荐]f2 beijin 3000pass