寄托天下 寄托天下
楼主: Gus_guo

[学校专业] 【已结束】 你好!招生官|3月4日 新加坡国立大学 系统分析研究生文凭 [复制链接]

声望
寄托币
谢谢各位同学的提问。

还有问题的同学,欢迎在这里留言。我会不定时回答你们的提问。

声望
寄托币
好的谢谢老师了!

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2016-3-4 13:19
谢谢各位同学的提问。

还有问题的同学,欢迎在这里留言。我会不定时回答你们的提问。

谢谢老师 辛苦了

声望
寄托币
牛小草0_0 发表于 2016-3-4 11:18
老师,请问能不能用托福成绩进行申请,对托福成绩的要求是多少?谢谢!

托福85 分。

声望
寄托币
熏_正能量姐 发表于 2016-3-4 12:41
感谢老师辛苦了啊!请问一下学生的开销多大?学杂一年要准备多少?

吃,住,交通和杂费一个月大约是新币1000元,约人民币5000。

声望
寄托币
Krystalth 发表于 2016-3-4 12:46
哈哈谢谢老师,那请问Master适合哪一类学生?哪一类学生又该选择GD?谢谢啦

Master 适合相关专业,如有实物经验更加。而GD则是著重于IT基础加强,以就业为导向。

声望
寄托币
老师您好 能解释一下推研信吗 学校还需要审核什么方面

声望
寄托币
richardru8 发表于 2016-3-31 11:06
老师您好 能解释一下推研信吗 学校还需要审核什么方面

如申请研究生文凭,推研信不是必需缴交的。

声望
寄托币

寄托16周年纪念勋章 2016 US-applicant

ETTE-CHAOS 发表于 2016-3-4 11:32
老师您好,按往常录取来讲,如果雅思在6.5+,985和211学校的学生绩点在均分85左右,再加上一定的研究论文, ...

我还不算是吧,现在刚考完的雅思是6,最近要再刷一次争取到6.5,口语不太好才5,是吉林大学EE专业,GPA3.4(吉大算法),均分84+

声望
寄托币
ETTE-CHAOS 发表于 2016-7-2 07:50
我还不算是吧,现在刚考完的雅思是6,最近要再刷一次争取到6.5,口语不太好才5,是吉林大学EE专业,GPA3. ...

If you want to apply ISS, you don't need to retake IETLS. We suggest you to spend more time to brush up your speaking. It will make a great impact on your interview.

声望
寄托币

NUS-ISS学院 发表于 2016-7-5 12:09
If you want to apply ISS, you don't need to retake IETLS. We suggest you to spend more time to bru ...

谢谢您百忙之中给我回复,我就不拽我那不地道的英语了,这几天正好刚考完试,才来逛一下。
那也就是说,如果我申请ISS的研究生,现在最重要的准备口语么,那我的其他标准现在进入您学院深造的机会比较大么,我心里还是没有太多的底。我现在是应该准备申请还是先和老师沟通,我确实很希望自己能学会系统分析,比较喜欢对算法的研究~

声望
寄托币
ETTE-CHAOS 发表于 2016-7-9 14:23
谢谢您百忙之中给我回复,我就不拽我那不地道的英语了,这几天正好刚考完试,才来逛一下。
那也就是说, ...

Yes, that's correct. You don't need to spend time to retake IETLS since you already got IETLS 6.0.

For your preparation:
1. Complete and submit the online application and mail all supporting documents to us by 15 Oct. (If your application comes earlier, we will process and verify it first.)
2. Get familiar with aptitude test questions and its format. Ensure you will be able to finish 50 questions in 60 minutes. (if the applicant fails the test, he/she will not be admitted to the program.)
3. Brush up English speaking. So, you can express your thoughts freely and comfortably during the interview.

声望
寄托币

NUS-ISS学院 发表于 2016-7-9 17:52
Yes, that's correct. You don't need to spend time to retake IETLS since you already got IETLS 6.0. ...

好的,非常感谢您如此详细的回答,让我受益颇多。
还有几个小问题,比如具体我需要提交的申请文件的内容和那60分钟面试是需要我在官网去查找吗?面试的题目是固定的还是需要我现在留学网站查找一下往年的去练习呢?
PS:可以加一下您的QQ或Email之类的联系方式吗,最近想加强能力,在和师哥们一起做一个比赛,不知您是否听过ican大赛。

声望
寄托币
ETTE-CHAOS 发表于 2016-7-10 12:44
好的,非常感谢您如此详细的回答,让我受益颇多。
还有几个小问题,比如具体我需要提交的申请文件的内容 ...

I believe you already have the email contact

声望
寄托币
Dear Megan, I have just completed my postgraduate degree in the specialization of International Studies in a UK University. My past work experiences before that were providing language trainings to people in different age groups. Now I am experiencing a career transition in my late twenties and I want to relaunch a new career in the booming area of Business Analytics which requires a combination of a business mindset, mathematical analyzing capabilities and some programming skills like Python.

Here, I have an enquire. Do you think the Graduate Diploma in Systems Science offered by your prestigious University will boost my opportunity in pursuing for a postgraduate degree in the area of Business Analytics? I am not that sure if these two areas are that closely relevant to each other and I do not want to be a pure programmer or computing engineer for the rest of my life. Thank you very mush.

RE: 【已结束】 你好!招生官|3月4日 新加坡国立大学 系统分析研究生文凭 [修改]