寄托天下

请问南加州大学 建筑学院的申请截止日期是几号啊 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
如题

听说 好像是12月初的  所以想确认下
看自己安排的考试时间 可不可以来的及

另外
我开了 关于调查 各大学的申请截止日期的帖子

https://bbs.gter.net/thread-877247-1-1.html

希望有知道消息的 板油 能通知下
对现在的我来说
复习时间 和做作品集时间 分秒必争了 实在是没办法 腾出时间来 慢慢找
哈哈 考试和毕业答辩同一天 ~ 解脱在一夜之间
回应

声望
寄托币

荣誉版主 建筑版勋章

沙发

回复 #1 tarayz 的帖子

I don't think that look at the school's website for information is a waste of time.
And the deadlines for every year are subject to change.
I also think, there won't be anybody who posts this year's deadline at your will in couple of days.
There might be someone who posts the deadlines of the schools they want to apply, but not all of the schools which have these programs.

Don't be so lazy~

告别寄托

声望
寄托币
板凳
南加州没有这么早deadline吧~
一学那贤良的王二姐,二学那开磨坊的李三娘

声望
寄托币
地板
Deadline: January 15, 2009 for Priority Consideration 才找的 奉劝还是自己亲眼在网站上看到的才可以相信 所以不要偷懒了

RE: 请问南加州大学 建筑学院的申请截止日期是几号啊 [修改]