寄托天下
楼主: rosylj

[药学] 有收到韦恩州立大学offer的同学吗? [复制链接]

声望
寄托币
楼主,我申了他家MS,至今还没有消息,能问下楼主的背景不? 1# rosylj

声望
寄托币
15# 人生_海海

哦,想起来了!!不好意思,刷邮箱到脑残鸟!!!
phily

声望
寄托币
phD in Pharmaceutical Science 24000/year,  Insurance, Tuition waive
15 in the final round for 7 seat.
Result in 2 weeks from now.

声望
寄托币
诶 我申了他家的化学,因为喜欢药分。不过我递交得很晚,还没消息...
人这一辈子总要奋斗一次么!

声望
寄托币
5# 人生_海海 我和你差不多啊,教授说两个星期给我最终答复,至今没有消息,不知你的怎么样了啊

声望
寄托币
你也申的这个吗?现在有消息了吗? 18# sunwenfei

声望
寄托币
21# rosylj 昨天应该收到正式的邮件了吧, 我收到的是 24000 RA + TW, HI, Dental I
You will never get rich if you work for money

声望
寄托币
22# sunwenfei
你是昨天收到的吗?可以看看你的邮件具体什么样的吗?我还没有收到啊

声望
寄托币
23# rosylj Dear XXX,

I am very pleased to inform you that you have been admitted into the PhD program in Pharmaceutical Sciences, Wayne State University. You should receive an official letter of acceptance from the Graduate School soon. You will then be contacted by the department secretary who will prepare the paperwork needed for you appointment as the Graduate Research Assistant.

Congratulations!
If you have any questions, please don’t hesitate to contact me.

Prof. David Oupicky, Graduate Director
You will never get rich if you work for money

声望
寄托币
I have declined this offer.
Bless

声望
寄托币
好人啊 祝你有好运 不过我想 我也够呛轮的上 排的比较靠后 25# sunwenfei
Pharmacy,
PharmaSci@PITT
GPA/G/T: 3.3/1360/101

声望
寄托币
cell bio & anatomy
21K RA TW+Healthcare
很可能就从了

声望
寄托币
能给个联系方式吗?想和你交流一下 25# sunwenfei

声望
寄托币
你大概排多少啊?你是很想去这所学校吗? 26# leni松松

声望
寄托币
second on the list 所以排在前面的人已经接到了
他们肯定是已经排好了的 所以就安心等吧 要是有牛的拒了 自然就会联系你
这个学校在我申的里算主申的层次 要是给我我肯定考虑的
楼主加油啦 希望排在前面的人都有更好的 然后大家都有位置
Pharmacy,
PharmaSci@PITT
GPA/G/T: 3.3/1360/101

RE: 有收到韦恩州立大学offer的同学吗? [修改]