寄托天下
楼主: shinyfayor

[海外机考实录] 7-23-08 温哥华 [复制链接]

声望
寄托币
好详细,赞一个

声望
寄托币

回复 #13 wulei42481 的帖子

谢谢welei42481^&^ 引证能力了得:) 看来是经常在关注机考版
你考过了吗?

声望
寄托币

回复 #15 hunqu 的帖子

好像是。。。好像选另一个你会发现行不通的吧^&^ 你再仔细瞧瞧:p

声望
寄托币

回复 #11 050311yu 的帖子

你应该已经把兴奋点跳到大清早了吧 呵呵  其实我觉得早点也挺好 人少 清静些

加油加油!!

声望
寄托币

回复 #14 babyjonsk 的帖子

不好意思 我已不清楚了 我当时反正完全不知道nervy的第二种意思,所以就随便选了一个
不过有含破折号连接的词语
选项倒是都不难,只要知道nervy的意思就好办

声望
寄托币
我也是最近才来,因为月底要考:)

声望
寄托币

回复shinyfayor的帖子

麻烦问一下,怎么才能看到太傻论坛上最新的机经,为什么我看见的还是08年1月份的。

声望
寄托币

回复 #22 hawk_1436 的帖子

最新的就看每天的更新啊:) 比如说我考完了 我就在当天发个帖子
如果你马上就要考了 没必要看1月的 除非你是长期准备 想多认识些找感觉

声望
寄托币
发觉之前忘了贴argument的JJ了:是一道高频
The following appeared in a newsletter offering advice to investors.

"Over 80 percent of the respondents to a recent survey indicated a desire to reduce their intake of foods containing fats and cholesterol, and today low-fat products abound in many food stores. Since many of the food products currently marketed by Old Dairy Industries are high in fat and cholesterol, the company's sales are likely to diminish greatly and their profits will no doubt decrease. We therefore advise Old Dairy stockholders to sell their shares and other investors not to purchase stock in this company."

RE: 7-23-08 温哥华 [修改]