寄托天下
楼主: lulu1949

[租房] 兄弟姐妹们HELP!!找合租: 沙田第一城 高层 新房 大房间 [复制链接]

声望
寄托币

声望
寄托币
c got flu. is getting better today. he ve been sleeping for three days straight. i made up to accompany him for dinner to cheer him up. he is neither the most successful one nor the best looking one. but he is the only one who makes me feel being loved and cared. if i wanna run away, he said then run away to him. he said after 4 months, he still felt butterfly flying in his heart while looking at me. in my heart, i really feel he is my 2nd boyfriend. the 1st time i am truly loved by someone.  i didnt think i was capable of loving anyone until meeting him. No matter how we end up with each other, he is the one i will appreciate forever.

声望
寄托币
lulu1949 发表于 2013-9-26 22:08
多谢啊,一定转达对她的赞美。她肯定又要乐得花枝乱颤。可惜啊,她做岳母大人的话。。。mm, i guess she  ...

做岳母大人,本身就足够酷的一件事

声望
寄托币
when i wanna explore this amazing world, the shortcut is know it via others. then i was so intrigued by the people from different of walks of life with diverse cultural backgrounds who brought the world to me. someone taught me what true freedom is or what true "crazy busy" or what is real humor and real charm... with C, i have to say no to all these seductions. life is like this, the most important thing is to clearly know you cant have it all. not all the curtains are so opaque. but as longas you know this principle, you face with choices all the time. i am glad to say that i hv already passed the stage when i have to know about the world via different people i know. i wanna be that kinda person. i told chris, the only way i could get rid of the addiction to such people is to become this kinda person by myself. i still remembered his look. he paused for a long time and said :"this is very frank, i dont know what to say. cuz  i think you are right. i hope one day you could be more comfortable with yourself." i wish i could become the one who bring the world to others.

声望
寄托币
Wakin82 发表于 2013-9-26 20:58
这么好的母亲大人,可以分享给我做岳母吗?

多谢啊,一定转达对她的赞美。她肯定又要乐得花枝乱颤。可惜啊,她做岳母大人的话。。。mm, i guess she is gonna lose her cool. 哈哈。

声望
寄托币
这么好的母亲大人,可以分享给我做岳母吗?

声望
寄托币
K前几天打电话给我,说他要启程了。quit了工作,继续他环游世界的旅程。很为他骄傲。每个人的人生都要支点,k缺少关爱的童年和少年时代注定了他没法付出正常人的感情。我理解,所以我们不可能变成couple,但是我会一辈子关心他。 希望他平安

声望
寄托币
去年,德国大叔告诉我, 一个人是不是cheat 取决于他遇见谁,而不是基因里的东西,所以他拒绝回到我的问题。如今我也开始明白这句话。我对c 有疼惜,有爱。分手后经历了那么多人,唯有对他是爱意。在这个充满诱惑的地方,有着无限可能的地方,动心真的很容易。可是信任与爱就更难。不管我与之最后是什么样的结果,只要不互相伤害,即使分手,也希望是一生互相关心的朋友。

声望
寄托币
c跟我说过他的事情之后,一夜之间就放下的过去,这个放下我用了两年。恨嘛,其实一年就过去了,但是一直完全没办法回到正常的生活轨道。幸得不管我怎么twisted, c never gave up on me. 尽管一切都过去了,我都放下了,我也知道当时F对我做的事情也是因为他太年轻。但是我, 就是objectively觉得,如果苍天有眼,F他剩下的一辈子都要来还他欠的债, 如果苍天有眼,F剩下的一辈子绝对绝对不可能过的好。 也许上辈子我做了伤天害理的事这辈子来还他,但是我相信我所还给他的已经远远超过他应该承受的。

声望
寄托币
我就是迫不及待的重建,迫不及待的再重新找回自己。 走的飞快,常常觉得有太多东西pour in。 很难消化和分析。但是这种狂飙突进的方式也使得最快的重建得以实现。伤害需要时间来处理,但是创伤是真的很难消解。创伤带来的是你过去的阴影下留给你自己的无法控制的一套扭曲的行为逻辑。

声望
寄托币
我觉得c不太了解自己,也许是因为比我小的原因。我都觉得遇见c也是一个转折点。如果不是c介入我的生活,我要彻底放下过去搞不好还要两三年的时间。过去的一年半,我是真的没放下。没放下的表现就是需要attention, 内心很难平静,有很多与过去的创伤有关的戾气。大叔们经常分析到的, i am not very comfortable with myself. 这是自信和自我认知断裂的结果。毁掉一个人的自信和自我认知不知不觉,七八年就毁掉了。要多久要经历多少眼泪要走的多块才能重建呢?

声望
寄托币
他是个很不同的鬼佬,很纯善。分手之后经历的林林总总的妖魔鬼怪,我一度坚信 纯善的雄性动物已然是绝种的,我不只是这样告诉自己。这都是我世界观了。c是个例外。当然我另一个假设是,c经历的女人的database不够大(虽然赶不上french,当然也是五六个ex了), 所以是不是真的知道自己想要什么,我都觉得是强烈的待定。知道自己想要什么,知道自己是什么样的人,想不想要伴侣,想要一个什么样的关系的伴侣这其实是个挺难的事。需要对自己的深刻了解。

声望
寄托币
跟c在一起不到4个月,却觉得那种bonding已经是过了一年那么久。我必然也知道c不是我的final stop,只是你在生活不同的阶段遇见的每一个过客, 都有上苍的用意。顺其自然罢了。c对我是真的好。其实因为第一段谈的太苦c,我对对我好这件事的标准非常非常低。扯远了,我还是觉得跟c在一起很自在。

声望
寄托币
lulu1949 发表于 2013-9-16 10:28
ha. thanks. have heard similar thing from others. maybe we know each other.

Wow, then LTNS my friend

声望
寄托币
waste so much time on the visa thing. shit!

RE: 兄弟姐妹们HELP!!找合租: 沙田第一城 高层 新房 大房间 [修改]