寄托天下 寄托天下
楼主: carley

[校友答疑] 美国弗吉尼亚大学12个领域教授介绍,想要妹子和喜欢应用微观的同学欢迎考虑 [复制链接]

声望
寄托币
笑神啦啦啦 发表于 2013-3-23 11:13
Taylor有点妻管严~当时走也是他老婆的缘故,回来又是他老丈人的缘故。。。。

Taylor will teach class in fall 2014 according to the lastest UVA course category, so probably he only goes back to Davis in summer.

声望
寄托币
兰澈 发表于 2013-3-23 14:04
唔。当初因为UVA的位置有点儿村,就没申。想不到现在还是沦落到了一个很村儿的地方。。。

Same here, I will end up in another middle of nowhere again. So where will you go?

声望
寄托币
gavinfeng 发表于 2013-3-23 23:48
uva算比较多美本申请econ phd的学校了
而且这几年申请都特别好
应该是经济系的老师对本科生也很关心吧

Nope. Only about 5 students, among which 2-3 are Chinese, apply for econ phd programs every year at UVA. Usually 1 student will get admitted by a top 5 program, and the rest will go to programs ranking about 15-35. Not that good actually subject to its undergrad ranking.

声望
寄托币

Economist

carley 发表于 2013-3-24 05:44
Nope. Only about 5 students, among which 2-3 are Chinese, apply for econ phd programs every year a ...

你不知道公立大学小本申请有多艰难。。。除了逆天的umn之外

声望
寄托币
carley 发表于 2013-3-24 05:41
Same here, I will end up in another middle of nowhere again. So where will you go?

教堂山...还没去过呢。希望虽然是南部,但是至少是南部里面的liberal,应该还不错。至于村这点就真没办法了。谁让城的都把我据了,或者录了的也不够好。。

声望
寄托币
gavinfeng 发表于 2013-3-24 06:58

真的么。我以为你们可以狂刷课,然后迅速读grad level 的课,那就牛逼了啊。。

声望
寄托币
carley 发表于 2013-3-24 05:40
Taylor will teach class in fall 2014 according to the lastest UVA course category, so probably he  ...

No, that is just to finish his contract: the duty of teaching, which is actually very common case in university. Dude, don't expect too much, he is for sure come back:)

声望
寄托币
gavinfeng 发表于 2013-3-24 06:58

主要看经济专业排名的吧。berkeley, michigan, umn什么的本科申请都比uva方便,都是那里有top economists写推介信啊,申请难度就不一样了。

声望
寄托币
兰澈 发表于 2013-3-24 07:43
教堂山...还没去过呢。希望虽然是南部,但是至少是南部里面的liberal,应该还不错。至于村这点就真没办法 ...

我也想进城,不想当村姑啊

声望
寄托币
笑神啦啦啦 发表于 2013-3-24 13:41
No, that is just to finish his contract: the duty of teaching, which is actually very common case  ...

好吧,反正他的field与我无关,哦耶。

声望
寄托币

US-applicant

想请问下lz,每年大概录多少人呢?中国人比例大概是?还有像楼上说的美本的不少,大概比例是什么样子呢?

声望
寄托币
core exam淘汰率好高啊。。

声望
寄托币
carley 发表于 2013-3-25 07:48
好吧,反正他的field与我无关,哦耶。

http://www.econ.ucdavis.edu/people/amtaylor

声望
寄托币
毕业去学术界的真的好少。。政府部门的一大堆。。。

声望
寄托币

2015 US-applicant

Steve Stern之前来我们学校开会,很有风范的老爷子,对他印象很好。一向就偏好微观,对宏观不是很感冒。。。

RE: 美国弗吉尼亚大学12个领域教授介绍,想要妹子和喜欢应用微观的同学欢迎考虑 [修改]