寄托天下

[Offer榜] 报个AD(已收录) [复制链接]

声望
寄托币
楼主
今天早上收到的邮件 UTA   申的是他家的硕 结果出来个BS-PhD 好像是博士项目录取了

Dear **:

The Materials Sciences and Engineering Department of The University of Texas at Arlington appreciates your interest in our graduate program. Subject to verification of your qualifications, we are prepared to have you admitted into the BS-PhD Track program.

This offer is contingent upon your unconditional admission by the Graduate School.  If you are interested in this program please go to the UTA Graduate School web page http://grad.uta.edu/leftMenuPages/admission.asp to submit and complete the formal application procedure.

Please let us know as soon as possible if you remain interested in coming to UTA MSE so we can expedite your admission process.

因为申的是MS 所以好像要接受这个的话 还得再填一次博士的申请表格 是这个意思吧

回应

声望
寄托币
沙发
去那个网页看看就明白了呗,多跟小秘联系!
楼主你真强!
祝贺一下!!!
加油!

声望
寄托币
板凳
还以为是Austin呢,也是UTA

声望
寄托币
地板
什么背景?分享一下?是申请的春季吗?

声望
寄托币
牛啊,他们还推荐你读phd
gxgx
SORRY I'M HERE

声望
寄托币
09Fall 211   G 600+770+3.5         T30+29+19+25=103
GPA 88.7  获过几个奖 有paper

声望
寄托币

Golden Apple

原帖由 hyde1022 于 2008-12-9 13:02 发表
09Fall 211   G 600+770+3.5         T30+29+19+25=103
GPA 88.7  获过几个奖 有paper

现在拿到ad offer的都是牛人~~
个人签名 (200 字节以内)

声望
寄托币
8错8错

声望
寄托币
不是口语要求21吗?看来不是硬性规定啊

声望
寄托币

回复 #10 jy03365266 的帖子

没见到这个要求啊  是arling 不是austin
这个学校排名挺低的

声望
寄托币

回复 #11 hyde1022 的帖子

在这个链接的test score里有要求:
http://grad.uta.edu/EM/AdmissionCounselor.asp

不过你其他条件那么好,应该弥补了吧,呵呵。

声望
寄托币

回复 #12 jy03365266 的帖子

哎呦 还真是 要是当初看到这个 说什么也不敢申请了 呵呵

声望
寄托币

Scorpio天蝎座 荣誉版主 US Advisor

回复 #13 hyde1022 的帖子

lz牛人这么早就有好消息了;)  
加09mse的群了么~

声望
寄托币

回复 #14 iq28 的帖子

啊 谢谢 这次运气好
没有啊 麻烦你短消息告诉我群号吧

声望
寄托币
我也以为是奥斯丁。楼主加油啊,恭喜恭喜

RE: 报个AD(已收录) [修改]