寄托天下

CUHK教授回复的 请大大们鉴定 这是不是套磁模板 我该怎样回复呢 谢谢大家 [复制链接]

声望
寄托币
楼主

Thank you so much for your interest in our postgraduate study in journalism. My advice to you is to obtain a very high score in TOEFL or IELTS score, maintain a high GPA, and apply. This is simply because you never know what kind of competition you will be up against. We will look at your whole portfolio and review your application carefully.  I look forward to your application next year.
回应

声望
寄托币
沙发
看上去是模板

声望
寄托币
板凳
CUHK果然是各种硬条件控。。

声望
寄托币
地板
2# pkxiong1989 哎·······谢谢童鞋帮我鉴定·······我掩面去····回去好好考雅思吧

声望
寄托币
3# 钢琴同学 敢问这位大大知道哪所学校对雅思的要求不是那么严的么,我报的是传媒专业 看了几所, 都要求提供雅思成绩 j浸会好像必须过6.5 但是我雅思没有考过 现在考也来不及了···GPA还好···就是想申请一所对雅思要求不那么高的

RE: CUHK教授回复的 请大大们鉴定 这是不是套磁模板 我该怎样回复呢 谢谢大家 [修改]