寄托天下

1.14上海4k过 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
背景介绍:我去年夏天曾在北京7、8月连拒3次,全奖,读博士,女,单身,今年在上海是1k, 是6号一男vo,没戴眼镜,很nice。
Vo:Have you applied for visa ?
Me:yes,last summer in Beijing
Vo:why come to shanghai ?
Me:I was sent to work in Shanghai in last June, and according to the stipulation, I should apply for my visa where I have been living last six months.
Vo:why in Beiing?
Me:I have been working in Beijing when I got my MS in 2000 so at that time, I apply for my visa in Beijing.
Vo:which university are you going to ?
Me:UGA,major at **,specific at**
VO:which university from?
me:****,major at **
Vo:how do you know UGA?
Me:When I apply for my ms degree, I find many papers about** is from UGA, and my future advisor is an internationl authority on ** field.
Vo:暂住证?拿着暂住证离开,有3分钟。(我暂住证起始日期是2003.7.8,地址是***公司上海办事处,今天刚好六个月零6天)。
Vo:看了我硕士论文,问我是否是研究genetics?
Me:不是,是研究食物对一些基因的影响。
Vo:you are qualified,go to 11 windows.
Me:thank you, have a good day.
终于算是走完了这段路,这期间特别感谢父母和弟弟对我的一贯支持。还有同学罗娜,张晓杰,黄静波,以及陪我练签证的各位签友,远在美国的
我的美国梦。。。。
回应

声望
寄托币

Aries白羊座 荣誉版主

沙发
祝贺!希望在美国的日子也快乐幸福。
UA
我说人生哪,如果赏过一回痛哭淋漓的风景,写一篇杜鹃啼血的文章,与一个赏心悦目的人错肩,也就够了。不要收藏美、钤印美,让美随风而逝。生命最清醉的时候,是将万里长江视为一匹白绢,裂帛。(简桢)

声望
寄托币

Aries白羊座 荣誉版主

板凳
总于转移成功了,祝贺一下。上海全奖F1的天堂。
天地有万古,此身不再得;
人生只百年,此日最易过。
幸生其间者,
不可不知有生之乐,
亦不可不怀虚生之忧。

声望
寄托币
地板
恭喜楼主!谢谢分享!

声望
寄托币
UGA? We can be schoolmates, if I get the visa for fall 2004!!
Relentless Pursuit of Dreams

声望
寄托币

恭喜啊!

到美国在见吧!

现在UGA没签过去的,也就我了吧!

声望
寄托币
哎,上海是fi天堂,那北京是什么???多少fi在那里据签呀!感慨!
请让我相信所有的来路都有它不得不这样跋涉的理由

声望
寄托币
恭喜楼主,好运!

RE: 1.14上海4k过 [修改]