寄托天下

[求学路上] 求分析港大发来的推研信急急急 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
> Dear applicant,
>
> Thank you for your interest in our programme, Master of Science in Engineering.
>
> After reviewing your application and supporting documents, our department decided to recommend a conditional offer for you. Please kindly reply whether you will accept our offer within 1 week from the date of this email notification.
>
> If we do not hear from you by the above deadline, we will assume that you have decided to withdraw your application and decline our offer.
>
> Your application status has been updated to 'RCP - Recommend as Conditional Offer and being processed' with pending document(s) for submission 'C ¡V Completed mark calculation sheet', 'E ¡V Official score report on an English language proficiency test' and 'T ¡V Officially certified degree certificate(s) and transcript(s) of your graduate and undergraduate studies'. You may visit our Department's MSc Admission website ( http://intranet.eee.hku.hk/mscstatus/default.htm ) to check your application status using your application number without the 'EEE' prefix.
>
> If you have any questions, please feel free to contact Tess Kwen at 28578425 or Janet Lam at 28592708. Thank you.
>
> Best regards,
> ------------------------------------------------------
> Department of Electrical and Electronic Engineering
> The University of Hong Kong
> (MSGID : 110041288720150410161459)

这算是港大发的推研信吗?中间有提到在一个星期内确认是什么意思呢?我看网上好多人都是说正式offer下来才确认的呀~而且这个确认之后就是要交留位费的意思吗······
而且哪位大大可以告诉我在哪里可以查到Conditional的原因啊,我现在大四,学位证毕业证还有最后的成绩没出来,这个需要最后提供。但是因为雅思才6小分5.5(官网上说的最低要求达到了)心里还是没底,所以想明确的查查看~
谢谢大家啦~~~~~~~~
回应

声望
寄托币
沙发
录取的节奏啊 要你的拿完整的成绩单 官方寄去的雅思成绩 最后的学位证毕业证来换正式的offer!恭喜

声望
寄托币
板凳
恭喜

声望
寄托币
地板
请问是什么专业呢?

声望
寄托币
362089275 发表于 2015-4-13 22:44
录取的节奏啊 要你的拿完整的成绩单 官方寄去的雅思成绩 最后的学位证毕业证来换正式的offer!恭喜

谢谢回复哈~我想问一下是不是只要我接受了就差不多能拿到pdf版的conditional offer,然后毕业后准备好你所说的材料就能拿到unconditional offer呢?但是之前我已经把雅思成绩寄过去啦,难道说分数不够吗······

声望
寄托币
cctvmtds 发表于 2015-4-13 23:23
请问是什么专业呢?

通信

声望
寄托币
FUXIAOXIAO111 发表于 2015-4-13 23:13
恭喜

谢谢哈~

声望
寄托币
yokoyama 发表于 2015-04-13 23:25

通信
cong!我申EEE的能源工程,至今还是BR,等得焦心

声望
寄托币
yokoyama 发表于 2015-4-13 23:24
谢谢回复哈~我想问一下是不是只要我接受了就差不多能拿到pdf版的conditional offer,然后毕业后准备好你所 ...

应该是的,你是官方寄送的吗。不确定的话最好问下小米,不要耽误了录取

声望
寄托币
cctvmtds 发表于 2015-4-13 23:29

我也是!也沒看到很多人報,不知道是什麽個狀況

声望
寄托币
cctvmtds 发表于 2015-4-13 23:29

等通知的时候真的好烦的~~~加油哈~

声望
寄托币
362089275 发表于 2015-4-14 09:12
应该是的,你是官方寄送的吗。不确定的话最好问下小米,不要耽误了录取

谢谢哈~我是一开始就把所有的材料给中介了····小米是谁啊?

声望
寄托币
yokoyama 发表于 2015-04-14 12:15

谢谢哈~我是一开始就把所有的材料给中介了····小米是谁啊?
小秘 就是学校的秘书

声望
寄托币
cctvmtds 发表于 2015-4-14 12:24
小秘 就是学校的秘书

哦哦就是直接打电话或者发邮件给学校的意思吧~谢谢哈~

声望
寄托币

寄托兑换店纪念章 2015 US-applicant

BIG CONG!LZ方便说下背景嘛?

RE: 求分析港大发来的推研信急急急 [修改]