寄托天下

急求,这样子的是否算是推研信? [复制链接]

声望
寄托币

2016 US-applicant

楼主
最近收到了CUHK PhD的录取(应该算是吧),兴奋之余,又很困惑。CUHK只给了我四天时间答复,也没有说funding的事情,并且说材料还要送到研究生院。因为我还申请了美国的phd并且还在等消息,所以想问问大家在如果接下了CUHK的这个推研,之后(我是指正式的研究院offer下来之前)万一收到更心仪的offer可以反悔吗?下面是我收到的letter的原文:

Dear ABC,

Congratulations! As Head of the Graduate Division for XXX at CUHK, it is my distinct pleasure to be able to offer you admission to our PhD program.

Your application materials will be sent to the Graduate School for further review. XXX will follow up with you about the procedures.

Please confirm your acceptance of our offer by replying to this email on or before 28 February / 12:00 noon.

楼主一直主攻美研的方向,所以对于港校的录取流程实在不是太精通,希望大家可以帮帮忙。感谢大家了🙏🙏
回应

声望
寄托币
沙发
1.是推研信。
2.可以反悔。

声望
寄托币

2016 US-applicant

板凳
猪蹄啊6 发表于 2017-2-25 10:12
1.是推研信。