寄托天下
楼主: canior

2021fall HKPFS进展 [复制链接]

声望
寄托币
zxy4498971 发表于 2021-1-19 14:07
POLYU的已经收到校推结果

请问是研究生院的邮件,还是您的导师通知的呢?

声望
寄托币

人文版offer勋章 香港offer勋章

zxy4498971 发表于 2021-1-19 14:07
POLYU的已经收到校推结果

收到了校推的邮件,还是说之前校推了、现在知道已经拿到了HKPFS了??

声望
寄托币

商学院offer勋章 香港offer勋章

Please note that result of the Hong Kong PhD Fellowships (HKPFS) 2021/22 will be announced by April 2021 and the successful applicants will be informed by Hong Kong Research Grants Council (RGC) directly.
港大回复的邮件这么说的

声望
寄托币

人文版offer勋章 香港offer勋章

刘毅 发表于 2021-1-19 16:47
Please note that result of the Hong Kong PhD Fellowships (HKPFS) 2021/22 will be announced by April  ...

原来只是通知邮件,最终结果是4月才知道,那有段时间等了。现在也不催了。谢谢你的消息。

声望
寄托币
Kh.C 发表于 2021-1-19 16:35
请问是研究生院的邮件,还是您的导师通知的呢?

导师

声望
寄托币

香港offer勋章

CUHK出校推结果了吗

声望
寄托币

刚收到了HKU的HKPFS校推通知,Successful candidates will be notified by the RGC direct in around late March/April 2021.

声望
寄托币
至尊 发表于 2021-1-26 14:24
CUHK出校推结果了吗

我还再等消息。。。

声望
寄托币
曼巴噜噜噜 发表于 2021-1-16 12:16
请问大家有今年的hk phd申请群吗?

所以,请问有今年HKPFS的群吗?

声望
寄托币

香港offer勋章 建筑offer勋章 新加坡offer勋章

刘毅 发表于 2021-1-26 18:21
刚收到了HKU的HKPFS校推通知,Successful candidates will be notified by the RGC direct in around late  ...

请问拿到HKPF校推是不是就意味着肯定有HKUPS啊?感觉邮件里面说的意思有点迷惑,既然所有HKPF自动获得HKUPS,而HKUPS公布却在HKPF之前。。。

声望
寄托币

申奥成功 发表于 2021-1-31 16:45
请问拿到HKPF校推是不是就意味着肯定有HKUPS啊?感觉邮件里面说的意思有点迷惑,既然所有HKPF自动获得HKU ...

我看了邮件后,跟你有一模一样的疑问...我猜有可能是在校推里面选一些给HKU-PS,之后拿到HKPFS的但当初没给HKU-PS的,再给人家补上。不然就像你说的,有这么个时间先后问题

声望
寄托币
刘毅 发表于 2021-1-31 17:40
我看了邮件后,跟你有一模一样的疑问...我猜有可能是在校推里面选一些给HKU-PS,之后拿到HKPFS的但当初没 ...

请问为啥你们觉得hkpf校推成功就有ps呢,之前官方有说过吗

声望
寄托币
LanceHIT 发表于 2021-1-27 20:48
所以,请问有今年HKPFS的群吗?

同问

声望
寄托币

xingxing12345 发表于 2021-1-31 18:50
请问为啥你们觉得hkpf校推成功就有ps呢,之前官方有说过吗

我并没有这样觉得啊,只能说概率很大…ps的官方说明里提到会在校推中选

声望
寄托币

xingxing12345 发表于 2021-1-31 18:50

官方说法:As the University will also nominate top PhD candidates to the Research Grants Council (RGC) to compete for the Hong Kong PhD Fellowship (HKPF), the HKU Presidential PhD Scholars will be selected from among the HKPF nominees. A separate application is not required. Candidates who are of high calibre but have missed the HKPF in the Main Round admission exercise may also be considered for the Programme, on the recommendation of Faculties.

RE: 2021fall HKPFS进展 [修改]