寄托天下
楼主: huweiroger

[资料分享] 武汉机井总贴---顶楼更新0706G整理机井 [复制链接]

声望
寄托币
come on!

xdjm,多多发jj啊!

声望
寄托币

武汉机经 2007/08/20

11:00
issue:48.
"The study of history places too much emphasis on individuals. The most significant events and trends in history were made possible not by the famous few, but by groups of people whose identities have long been forgotten."

argument:46.
Although black bears are common in the eastern Canadian province of Labrador, grizzly bears-often similar in color, but much larger-were believed to exist only in the western provinces. Despite a nineteenth-century explorer's account of having startled and narrowly escaped from a grizzly bear deep in the woods in Labrador, modern scientists find no physical evidence that grizzly bears have ever lived in Labrador. But recent research into the language and legends of the Innu, a people who have lived in Labrador for thousands of years, reveals that their language has words for two different kinds of bears, and their ancient legends attribute different characteristics to the two kinds of bears. Therefore, there probably were grizzly bears in Labrador, and the explorer's account probably accurately identified the bear.
已有 1 人评分寄托币 收起 理由
作文版全体版主 + 5 谢谢分享

总评分: 寄托币 + 5   查看全部投币

声望
寄托币
谢谢发机经的各位~大家努力发啊~

声望
寄托币
thx

:loveliness:

声望
寄托币

23 11:00 杨茶壶 JJ

i50,a是男人看牙更易晕那个
还有一个i当时看了回来怎么饭都翻不着了
大家加油啊~!

声望
寄托币
:handshake

声望
寄托币
xiexie

声望
寄托币
原帖由 LL自由女神 于 2007-8-23 19:56 发表
8 23 jj
I 180  225
A169
三 题都没看过
A准备了190多道  偏偏就考了没看的
背到家了
希望不要是3分以下

楼主,180可是武汉近期8月的高频啊!是你自己没统计机井啊!
我看了下,来报机井的基本上都有一道题在高频之内!
A169也是出现过2次的.A出现两次是很不容易了.
所以说楼主是人品大爆发了,楼主竟然还说"背到家了".
诶,我非常期望我到时候人品大爆发啊.

声望
寄托币

8.22武汉机井

I 177
A 18
另外一个issue实在记不得了.看到177觉得好写,就选了好.
I和A都是高频,很幸运的:)

声望
寄托币
我8.22的机井 15:30
I  广告/丑闻
A 开Jazz俱乐部,有音乐家驻在那的那道

声望
寄托币
谢谢各位了:loveliness:

声望
寄托币
8.24  11:00 杨X湖
I  8  95
A  152

I这两篇我都没看过,不过现在场一紧张还是可以把平时准备的东西用上,所以要是考的时候碰到没见过的也不要慌,想想平时练习的,然后选个稍微好写的,大家加油哦.....

声望
寄托币

8月武汉机井统计

把自己近期统计的武汉8月的机井统计发上来
希望一来对大家有所帮助,二来积点人品,到考试的时候人品大爆发,抽到高频.
里面也有lemon312在8月17日发来的I和A的机井统计.
不相信机井的大牛们,请不要在意本贴.也不要嘲笑本人的侥幸心理.
根据我这段时间的观察,发现大部分报的机井中至少有一到Issue题包含在"8月武汉机井统计"的高频机井中.
不相信的人,可以去看G友们报的机井,以做检验哈!

另外,鄙人对Issue 160 一筹莫展.来报机井的G友们或还在准备的,已经考完的G友们,能否发站内短消息告诉我.
不胜感激!!!!!!!!!!!!!
附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?立即注册

声望
寄托币

回复 #782 jz82917 的帖子

告诉我Issue 160 提纲!
谢谢啊!

声望
寄托币
谢谢楼主哦

RE: 武汉机井总贴---顶楼更新0706G整理机井 [修改]