寄托天下

1000被拒,移民倾向,贴上学习计划,请大家帮我分析分析 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
不清楚啊 PAT一下
除了My overall educational objective那段我不太看明白lz想说什么之外 其他都觉得还好..
BLESS LZ 2000过

声望
寄托币
沙发
7# brychole

是三点吗?怎么我看的提纲是和lz一样的....

声望
寄托币
板凳
Plan of Studies
It will normally be 1-2 pages in length
It should address the following issues
        Why you wish to come to Canada to study at the school and in the program for which you have been accepted
        What is your overall educational goal
        Why you are not pursuing less expensive alternatives in China (what are those alternatives? have you investigated them?)
        What ties do you have to China that will lead you to return to China following your course of studies?
        How will this Canadian diploma/degree increase your chances in the Chinese labor market?

这个是中介给的 但是我记得我去翻过 也是这个,,很多之前的童鞋们都是这个写的吧...难道是更新了
现在只要一页 那我不是写太多了

声望
寄托币
地板
感觉就是lz已经工作多年 为何选择放弃这个美好的工作 花这么大一笔钱去一个加拿大萨省这个不太发达 商学院也不太有名的地方 学习MBA....

这个目的没有解析清楚啊....

RE: 1000被拒,移民倾向,贴上学习计划,请大家帮我分析分析 [修改]