寄托天下

[Offer榜] 请大家看一下这属于什么,谢谢 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
Dear Mr. Liang,

I am pleased to inform you that you have been accepted for enrollment in the Ph.D. program in Applied Physics for fall 2012. Official notification must come from the Office of Admissions, but this letter serves as early confirmation of your acceptance.

·        You will receive a 20 hour-a week (50%) Teaching Assistant position, which would entail either Teaching in a classroom or assisting faculty member's with teaching/research. The annual stipend for this is $19,800, and is guaranteed for one year.

·        You will receive a full tuition waiver, but you are responsible for the required fees, which comprise about 20% of the total costs (standard for all GAships). Health insurance coverage is included.

今天早上刚打开邮箱就出现了这个,有点激动,不过学校不怎么地。麻烦各位牛人看一下,这个属于offer吗? 也请大家就南佛罗里达大学发表一下言论。谢谢了各位
生活以快乐为基准,爱情以互惠为原则
回应

声望
寄托币
沙发
是OFFER, TA+TW
一切更美好

声望
寄托币
板凳
恭喜楼主,是offer啊。
因为知道患难生忍耐;忍耐生老练;老练生盼望;盼望不至于羞耻。

声望
寄托币
地板
恭喜!!!是全奖啊,但是为什么还要另外收个20%的费用,那个是做什么的?
“须知参差多态,乃幸福的本源。”

声望
寄托币
;P
T 104,(S:22)
GRE1340+3;国内八所语言院校之一

声望
寄托币

既然是FULL TW, 真的,那20%包含些什么内容呢?
一切更美好

声望
寄托币
恭喜,沾喜气

声望
寄托币
CONG,全奖沾沾喜啊……
选择了,便走下去……

声望
寄托币
6# luoconglc 谢谢你的回复,我也不知道这个问题,等着我发信问问吧  祝你早日成功

声望
寄托币
2# luoconglc 谢谢你的回复,这个20%很烦人,请问您知道这个干啥的吗?:)

声望
寄托币
应该是杂费和保险的20%吧

RE: 请大家看一下这属于什么,谢谢 [修改]