寄托天下 寄托天下
楼主: 秋雨荆州

[学校专业] NUS ISS专业采访介绍【多图哟】 [复制链接]

声望
寄托币
你好!我收到了SA课程的面试笔试通知!求面试攻略呀!!!!好紧张!!!真的!!!谢谢你!@NUS-ISS学院

声望
寄托币
eshely 发表于 2015-5-10 21:44
你好!我收到了SA课程的面试笔试通知!求面试攻略呀!!!!好紧张!!!真的!!!谢谢你!@NUS-ISS学院

Dear Eshely,

面试是重于口语表答及反应力。 加油!

声望
寄托币
你好,我雅思只有5.5,但是GPA能达到85多点,有一个国奖两个省奖,还有若干其它奖项和奖学金,有希望录取吗?

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2015-5-15 17:08
Dear Eshely,

面试是重于口语表答及反应力。 加油!

谢谢!

声望
寄托币
你好,我想问一下,GDipSA在最终的录取中,笔试和面试哪个更重要?还有该项目今年计划招生多少人?

声望
寄托币
applyforGDipS 发表于 2015-5-17 16:59
你好,我想问一下,GDipSA在最终的录取中,笔试和面试哪个更重要?还有该项目今年计划招生多少人?

笔试是第一关,过了才有面试。没有必招的最少人数, 但最多不超80名。 谢谢。

声望
寄托币
hi,
我现在就读于University of Liverpool, UK。本科的专业是e-Finance, Computer Science Department. 我想问下网申时是不是一定要提交学位证?因为我要7月底参加完毕业典礼才能拿到。但是又怕来不及让老师传推荐信,因为暑假可能联系不上老师。我能不能先传一份成绩单?
另外,我估计自己的学位是second upper或者first class。如果只有second upper能申请这个专业吗?
我本科都是英语教学,是不是不用再考雅思?如果不用雅思成绩,是否需要学校出示语言证明?
Thanks!

声望
寄托币
唯★傲 发表于 2015-5-16 00:37
你好,我雅思只有5.5,但是GPA能达到85多点,有一个国奖两个省奖,还有若干其它奖项和奖学金,有希望录取吗 ...

请问您要申请那个专业? 谢谢!

声望
寄托币
Cynthia_Tu 发表于 2015-5-25 04:03
hi,
我现在就读于University of Liverpool, UK。本科的专业是e-Finance, Computer Science Department. 我 ...

Dear Cynthia,

The online application deadline is Aug 31. We suggest you to get all required documents, e.g. final transcript, bachelor degree certification ready before applying online. So, we will be able to process your application once it's submitted.

Yes, you are qualified to apply with the 2nd upper class honor. You don't need to submit the IETLS or TOEFL since your bachelor degree was taught in English.

Please feel free to contact us if you have further question.

Thank you.

声望
寄托币
请问老师,(1)我开的证明是父母名字的话,要不要办公证?(2)浦发银行的资金证明可以吗(3)资金证明冻结时间是半年2015.1-7月 ,可以吗

声望
寄托币
TSM 发表于 2015-6-8 15:15
请问老师,(1)我开的证明是父母名字的话,要不要办公证?(2)浦发银行的资金证明可以吗(3)资金证明冻结时 ...

Dear TSM,

There is a form you can fill out to prove that your parents will support you financially. The statement from any bank is ok. It's not necessary to be the fixed deposit.

Thank you.

声望
寄托币
您好,我是一名应届毕业生,想申请明年二月的GDipSA课程。本科学校是211工程系,雅思有6.0,不过在校成绩比较低,只有73/100,请问申请这个有希望吗?这个项目对大学成绩看重吗?

声望
寄托币
tianxin92 发表于 2015-6-25 12:25
您好,我是一名应届毕业生,想申请明年二月的GDipSA课程。本科学校是211工程系,雅思有6.0,不过在校成绩比 ...

Dear Tianxin92,

Thank you for considering the graduate diploma program. Yes, you're qualified to apply. It's very important to score well on the aptitude test and get IETL 6.0 or TOEFL 85.

The sample test can be found at http://www.iss.nus.edu.sg/Portals/0/SA/AptitudeTestSample.pdf.

The online application will be open from July 1 to Oct 15.

Thank you.

声望
寄托币
文凭课程,大四下学期的同学可以申请同年8月入学的课程吗?因为6月份才会拿到毕业证

声望
寄托币
Mr_JeremyX 发表于 2015-8-4 19:00
文凭课程,大四下学期的同学可以申请同年8月入学的课程吗?因为6月份才会拿到毕业证

Dear Jeremy,

Yes, you can apply the graduate diploma's August intake. In stead of submitting your bachelor cert you will need to your university to issue a letter you're in the 4th year. At registration, you will need to present the original copy of your bachelor cert in late July.

Thank you.

RE: NUS ISS专业采访介绍【多图哟】 [修改]