寄托天下
楼主: 秋雨荆州

[学校专业] NUS ISS专业采访介绍【多图哟】 [复制链接]

声望
寄托币
Luo_7 发表于 2015-12-3 10:37
Because I'm applying Master of Science Business Analysis (MsBA). If my source of finance is self-s ...

Dear Luo_7,

Sorry, MsBA isn't under our school. Please contact the school directly. Each school may be different. Thank you.

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2013-7-3 11:43
比硕士容易,因无本科专业要求。但是如对IT无兴趣,很难读下去。

课程设置是基础型的吗?我是学商科的,没有计算机知识背景,能学下去吗?

声望
寄托币
chenpi639 发表于 2015-12-7 18:34
课程设置是基础型的吗?我是学商科的,没有计算机知识背景,能学下去吗?

Yes, it is possible for you to pick up the IT skills and be come an IT professional. The curriculum will start the fundamental.  Eventually you will have a chance to learn iOS and Android. Please refer to the brochure for the curriculum at http://www.iss.nus.edu.sg/Portal ... 28Spread%29_low.pdf

You see what our alumni said about this program http://www.iss.nus.edu.sg/Gradua ... sfromGraduates.aspx

Thank you.

声望
寄托币
这个跟 NUS 的  school of computing 不是一个吧?有什么区别呢?

声望
寄托币
OscarZhou 发表于 2016-2-26 12:11
这个跟 NUS 的  school of computing 不是一个吧?有什么区别呢?

NO, this is Institute of Systems Science which is a graduate school under NUS. School of Computing has both undergraduate and graduate programs.

Our focus is practical oriented, working closely with industries. For all of our graduate programs, every studnet will have an opportunity to work with companies in Singapore during the internship or final project. The school will arrange for them, so the student doesn't need to worry.

声望
寄托币
系统分析研究生文凭8月入学开始招生。http://www.iss.nus.edu.sg/Gradua ... sis/HowtoApply.aspx

欲知来自中国女同学在新加坡IT业的发展,请读http://www.gter.net/a-25655-1.html

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2016-3-8 22:10
系统分析研究生文凭8月入学开始招生。http://www.iss.nus.edu.sg/GraduateProgrammes/GraduateDiplomainSys ...

如果我申请了系统分析研究生文凭,签署了三年工作协议,那么我必须在工作三年后才能申请硕士吗?

声望
寄托币
HWR 发表于 2016-3-19 18:01
如果我申请了系统分析研究生文凭,签署了三年工作协议,那么我必须在工作三年后才能申请硕士吗?

您可以在任何时间继续读硕士。当然可在研究生文凭毕业后立刻读硕士。

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2016-3-20 09:27
您可以在任何时间继续读硕士。当然可在研究生文凭毕业后立刻读硕士。

请问,实习是学校推荐公司吗?实习期间有薪水吗?

声望
寄托币
HWR 发表于 2016-3-22 16:46
请问,实习是学校推荐公司吗?实习期间有薪水吗?

是的,实习单位是学校推荐的。实习津贴是新币800元以上。

声望
寄托币
HWR 发表于 2016-3-19 18:01

未来申请国大硕士的方向是什么?

声望
寄托币
HWR 发表于 2016-3-23 18:33
未来申请国大硕士的方向是什么?

IT 相关的专业,例如:知识工程,知识管理,软件工程,商务分析,系统管理,计算机...

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2016-4-3 11:00
IT 相关的专业,例如:知识工程,知识管理,软件工程,商务分析,系统管理,计算机...

Hello, 如果现在提交 Knowledge engineering的申请,是申的今年8月入学的吧?多久会安排笔试面试呢?如果申请明年1月 intake的会什么时候开放申请呢?多谢!

声望
寄托币
yaaweii 发表于 2016-4-4 16:33
Hello, 如果现在提交 Knowledge engineering的申请,是申的今年8月入学的吧?多久会安排笔试面试呢?如果 ...

只有1月入学,没有8月。

1月入学,网申4月1日到8月31日。9月中笔,面试。谢谢。

声望
寄托币
NUS-ISS学院 发表于 2016-4-5 08:27
只有1月入学,没有8月。

1月入学,网申4月1日到8月31日。9月中笔,面试。谢谢。

Hello, I would like to know there is any differences if I upload the documents early?

RE: NUS ISS专业采访介绍【多图哟】 [修改]