寄托天下

[香港&新加坡] closed [复制链接]

声望
寄托币
楼主

-closed-
回应

声望
寄托币
沙发
楼主为什么不考虑美国的JD呢?LAC 3.84 +170基本上NYU稳了吧

声望
寄托币
板凳
RMCFRAUL7 发表于 2019-7-4 12:12
楼主为什么不考虑美国的JD呢?LAC 3.84 +170基本上NYU稳了吧

美国JD经济压力太大啦QAQ而且我成绩也没好到能申t14大奖 索性就申香港了

声望
寄托币
地板
HKU应该没什么问题了吧。。。

声望
寄托币

法学offer勋章 人文版offer勋章 欧洲offer勋章 寄托16周年纪念勋章

CUHK NUS完全没问题,HKU不确定,毕竟要求高

声望
寄托币
597950193 发表于 2019-7-6 00:15
CUHK NUS完全没问题,HKU不确定,毕竟要求高

非常感谢!听说HKU特别看重本科学校的知名度是吗?

声望
寄托币

法学offer勋章 人文版offer勋章 欧洲offer勋章 寄托16周年纪念勋章

smorgasbord- 发表于 2019-07-08 01:00

非常感谢!听说HKU特别看重本科学校的知名度是吗?
对,特别特别看中...本科不是特别突出的话,如果别的方面没有太突出,名校硕士也无法拯救...

声望
寄托币
I would seriously suggest you stay in the US and get a JD from a T14 school. Take a gap year and kill the LSAT. Go to a T14 with scholarship.  No need to rush.

HKU is not worth it even if you want to work in Hong Kong. If you get a Hong Kong law degree you still need to sit for the PCLL and undergo the trainee contract for two years before you can become an associate. that’s five years in total. and you don’t get the COLA as a Hong Kong qualified associate.

声望
寄托币
哈椰壳 发表于 2019-7-9 15:34
I would seriously suggest you stay in the US and get a JD from a T14 school. Take a gap year and kil ...

I would stay in the US if I could. I've been here for years and I've got used to the US education system, but I'm in a tough financial situation for a US JD even with scholarship. HK law degree might not have the T14 caliber but it's the best option for me right now. Thank you for your reply though :))

声望
寄托币
597950193 发表于 2019-7-8 13:39
对,特别特别看中...本科不是特别突出的话,如果别的方面没有太突出,名校硕士也无法拯救...

嗯嗯好的谢谢您~那如果港中大我申请round 2 会不会比round 1难进呀

声望
寄托币
smorgasbord- 发表于 2019-7-4 20:24
美国JD经济压力太大啦QAQ而且我成绩也没好到能申t14大奖 索性就申香港了

美本3.84+170拿一个WUSTL全奖大概不成问题?我觉得美本3.84不算低,好好准备LSAT lower T14大奖还是很有希望的啊!

RE: closed [修改]