寄托天下
楼主: 星夜无夏

丢一枚硬币等月儿圆 [复制链接]

声望
寄托币

Pisces双鱼座 荣誉版主 QQ联合登录

[wmv]http://img.ent.tom.com/images/willing/song/zmb.mp3[/wmv]

;d:

你是我唯一的美梦啊
也是我唯一的烦恼啊
怎么办
每当满天繁星的夜空
心中总有一点点虚空
怎么办
你总是匆匆的走过
你总是不会作停留
而我在等待
你的一个答案
一种说不出来的寂寞
一个没有依靠的心情
怎么办
一个人在秋末的夜晚
是否应该慢慢的走开
我应该怎么办
你总是匆匆的走过
你总是不会作停留
而我在等待
你的一个答案
站在你心房的那扇门前
我不知道你的心中
有没有我
好想暂停全世界的时间
让我可以把我的心
让你看清
站在你心房的那扇门前
我不知道你的心中
有没有我
好想暂停全世界的时间
让我可以把我的心
让你看清

"In academia, there's always someone who is brighter, more charismatic, more connected, more insightful, and more well-paid than you."  --Untenured

声望
寄托币
这样实在是……:funk: :funk:
长期发布英语资料
http://www.mediafire.com/

声望
寄托币

Golden Apple

[wmv]mms://www.yvnedu.cn/xw/nfdsm.wma[/wmv]

考试前熬夜唯一不断循环播放的调子, 考G时听了就和喝了咖啡似的,亢奋一整天. 喜欢汪峰

怒放的生命

曾经多少次跌倒在路上
曾经多少次折断过翅膀
如今我已不再感到彷徨
我想超越这平凡的生活

我想要怒放的生命
就象飞翔在辽阔天空
就象穿行在无边的旷野
拥有挣脱一切的力量

曾经多少次失去了方向
曾经多少次扑灭了梦想
如今我已不再感到迷茫
我要我的生命得到解放

我想要怒放的生命
就象飞翔在辽阔天空
就象穿行在无边的旷野
拥有挣脱一切的力量

我想要怒放的生命
就象矗立在彩虹之颠
就象穿行璀璨的星河
拥有超越平凡的力量

曾经多少次失去了方向
曾经多少次扑灭了梦想
如今我已不再感到迷茫
我要我的生命得到解放

我想要怒放的生命
就象飞翔在辽阔天空
就象穿行在无边的旷野
拥有挣脱一切的力量

我想要怒放的生命
就象矗立在彩虹之颠
就象穿行璀璨的星河
拥有超越平凡的力量

我想要怒放的生命
就象飞翔在辽阔天空
就象穿行在无边的旷野
拥有挣脱一切的力量

我想要怒放的生命
就象矗立在彩虹之颠
就象穿行璀璨的星河
拥有超越平凡的力量

已有 1 人评分寄托币 收起 理由
作文版全体版主 + 16 感动下..

总评分: 寄托币 + 16   查看全部投币

声望
寄托币
快考了啊

声望
寄托币
缺水.. :rolleyes:

My Humps from 黑眼豆豆

超好玩的一只~

歌词不贴了.. 有一点.. ahem
MV也有一点... eh :rolleyes:
http://tv.mofile.com/RSZ6H8U4/

声望
寄托币

Pisces双鱼座 荣誉版主 US Assistant US Applicant QQ联合登录

突然想起来....自己曾经很想天天去淘碟...
收藏好听的歌曲~看来这个愿望就要在这里实现了;d:
找回生活的感觉

声望
寄托币
原帖由 DesViolet 于 2007-8-15 03:31 发表
高中时偶然在成都一条很脏很乱很偏僻我至今拼不出路名的小街角落的地摊上翻出一张打口CD 迷上这个散漫的透着不经意的声音
跑遍半个市区的CD店 居然有很多老板根本不知道这个名字 DIDO (很可爱的词~ 和DEMO很像 ...

加上DIDO的另一首歌 Thank you
http://www.uptree.cn/music/huaijiu058.mp3

Thank You
Dido

My tea's gone cold, I'm wondering why I got out of bed at all
the morning rain clouds up my window and I can't see at all
And even if I could it'd all be grey, but your picture on my wall
it reminds me that it's not so bad
it's not so bad

I drank too much last night, got bills to pay
my head just feels in pain
I missed the bus and there'll be hell today
I'm late for work again
and even if I'm there, they'll all imply that I might not last the day
and then you call me and it's not so bad
it's not so bad
... ...
... ...
And I want to thank you for giving me the best day of my life
Oh just to be with you is having the best day of my life

声望
寄托币

Pisces双鱼座 荣誉版主

回复 #186 speakless 的帖子

rerere
寻10fall去费城的朋友~

声望
寄托币

;d: ;d: ;d:

声望
寄托币

为了翻页~~

声望
寄托币

http://www.newstrength.net/other/RT20_CD/CD2_128mp3/03_To_Be_In_Love.mp3

怀念下太空堡垒的林明美:loveliness:

To Be In Love

作曲: Ulpio Minucci & Arlon Ober  
片中 Minmei 演唱  
实际演唱: Reba West  

(speak:) Sometimes I dream with open eyes, I dream of falling in love...  
To be in love,  
Must be the sweetest feeling that a girl can feel.  
To be in love……  
To live a dream,  
With somebody you care about like no one else.  
A special man,A dearest man,  
Who needs to share his life with you alone  
Who'll hold you close and feel things  
That only love brings,  
To know that he is all your own.  

To be my love,  
My love must be much more than any other man.  
To be my love...  
To share my dreams,  
My hero, he must take me where no other can,  
Where we will find a brand new world.  
A world of things we've never seen before.  
Where silver suns have golden moons,  
Each year has thirteen Junes.  
That's what must be for me  
To be in love……

声望
寄托币

回复 #191 pippo1983 的帖子

;d: ;d: ;d:

声望
寄托币

...好帖子不能沉了..

声望
寄托币