寄托天下 寄托天下
楼主: lyhcynthia

[GT与转学] 打算转学的XDJM 都来报道下吧~ [复制链接]

声望
寄托币

Libra天秤座 荣誉版主 挑战ETS奖章 QQ联合登录

原帖由 homegirl 于 2006-10-21 14:41 发表
问个弱智问题,转学的话F1不用再重新申请了八,只要学校之间相互转个资料?具体手续是什么啊?另外,如果转不同专业,和同专业转,手续是否一样?

If  u defered your admission to the school you want to transfer before, then you do not need to submit new application.

But if you want to transfer, you still need to submit an application as transfer student.

Transfer to different major is different from studying the same major.

无论你的记忆有没有回复,我们都是最好的朋友。。。

声望
寄托币

荣誉版主 Scorpio天蝎座

转学 不容易 大家努力阿

声望
寄托币

好多天上不来.

大家都怎么样了啊~

声望
寄托币
小猪斑斑,请教一个问题。

我申请了一个春季的AD,没有钱挺贵的。能不能用这个AD申请VISA,过去以后秋季转学到别的学校?不知道转学有什么特别的地方,比如I-20啊,会不会很麻烦

声望
寄托币

我也想转学啊,春季已经申请了。

刚来美国几个月,这边还没修完。请问如果我转学的话这边的课程还需要考试吗?

急需帮助!

声望
寄托币
楼上的我和你有同样的问题。但是据说是要去考试的。

声望
寄托币
原帖由 tiger_moon 于 2006-10-21 05:42 发表
不如 spring 2007来我这里读master, 全奖,一年14000刀

什么专业啊?master 还有奖?

声望
寄托币
如果想从phd 转为master,就没有奖学金了。有没有苦穷要钱的模板啊?

声望
寄托币
原帖由 tiger_moon 于 2006-10-21 05:42 发表
不如 spring 2007来我这里读master, 全奖,一年14000刀

我去.......
什么学校什么专业啊?

声望
寄托币
这位老兄不会是做中介的吧。

声望
寄托币
is LZ in suny-albany now?

声望
寄托币

荣誉版主 Scorpio天蝎座

继续加油啊~~~
可能我去也要转的,,

声望
寄托币

Pisces双鱼座 荣誉版主

报个到,没奖阿,穷

声望
寄托币

原帖由 kotoe 于 2006-10-29 17:02 发表
小猪斑斑,请教一个问题。

我申请了一个春季的AD,没有钱挺贵的。能不能用这个AD申请VISA,过去以后秋季转学到别的学校?不知道转学有什么特别的地方,比如I-20啊,会不会很麻烦

If the school send you I20. you can use it to apply for VISA.

Transfer is very normal here.

As long as the school you want to transfer give you new I20. then there is no problem.

but I think the only concern is about recommendation letter

If you want to transfer, the new school may ask you to submit new recommendation letter to show your performance in previous school.

声望
寄托币

原帖由 zhoujingjenny 于 2006-11-1 04:04 发表
刚来美国几个月,这边还没修完。请问如果我转学的话这边的课程还需要考试吗?

急需帮助!

如果有志同道合者请加我QQ,67169688

If you want to transfer to new school, new school will ask you to submit the coursjhees syllibus that you have taken in previous schooll. then the admiision committee of new school will evaluate the applicability of your previous credits, and th.y will decide whether or not you can transfer the credits

RE: 打算转学的XDJM 都来报道下吧~ [修改]