寄托天下

[研究生] ECE conditional admission @ UWO 及一些疑问求教 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
昨天收到了uwo的admission,是MEng @ ECE。现在开始着手准备签证的事情。不过在录取信里,有这么一段话,

Your admission, however, is conditional pending receipt of the following documents/requirements:

You are required to have the Registrar of each institution you attend send directly .... all FINAL transcripts. indicating all degrees awarded (if applicable) the School of Graduate and Postdoctoral Studies.

You are required to present your official diploma showing degree awarded to the School of Graduate and Postdoctoral Studies.

You must present your original valid citizenship and immigration Canada study permit to the School of Graduate and Postdoctoral Studies prior to the official start date of the term in which you begin your graduate degree in UWO.

You are required to complete your current program.

想问问,如果要签证,是不是要先满足这些条件,拿到unconditional offer,然后才能去办理申请啊?可是要拿到学位,得等到7月吧。。。请教各位这样的情况该如何处理呢?

这是我第一次在这里发帖,心里还蛮忐忑的。。。希望得到大家的指点,谢谢了!!^_^
回应

声望
寄托币
沙发
不用等unconditional offer
现在就能办签证
痛并娱乐着

声望
寄托币
板凳
2# 房价必跌

谢谢楼上热心人的解答~~^_^
那具体该怎么操作呢? 难道签证的时候不需要递交我的学位啊什么之类的这些么?

声望
寄托币
地板
签证是要递交你的学位,,
这个conditional offer是指你到了uwo之后 还要再递交 你把原件带过去吧,,
这个问题我之前也问过,呵呵

声望
寄托币
我当时签的时候就还没学位呢
难道现在改了
痛并娱乐着

声望
寄托币

囧章 Gemini双子座 枫情万种 一帆枫顺   枫华绝代 荣誉版主

有学位交学位 没学位交在读证明
大使馆不可能要求学位 所有签证都憋到7月拿学位以后 对大使馆有神马好处
休假中 站内短信看不到 请见谅
紧急问题请发电子邮件 guessywang@gmail.com
不加QQ和人人 请见谅

声望
寄托币
原来如此~谢谢楼上各位的解答~~^_^

声望
寄托币
大神,这个项目到底是几年的啊啊,纠结啊
I am sure my hardwork will pay off!!!

声望
寄托币

一帆枫顺   枫华正茂

但这封信上面没写学费多少,这样都能办签证么?
@ UWO (Western), London, ON
Just enjoying the summer.

声望
寄托币
但这封信上面没写学费多少,这样都能办签证么?
brychole 发表于 2011-5-23 07:22

后面还有内容,LZ没把所有的都粘上去

14000-20000 加
2011FALL :Concordia   ECE  M.A.Sc

RE: ECE conditional admission @ UWO 及一些疑问求教 [修改]