寄托天下

[其他] 套磁信回复求鉴定 [复制链接]

声望
寄托币
楼主
这几天接连收到教授套磁信套路回复,内心受挫。。。。今天收到一封是这样:Thank you for your email. Before applying for a PhD youwould need to study for an MSc as I understand from your cv that you arestudying for a BSc. Would this be of interest to you. If so, you will finddetails of the MSc courses we offer in Structural Engineering on theDepartmental website. Please don’t hesitate to contact me again if you have anyfurther queries.其实我套磁信里问的是有没有MSc的position。。。。这算被套路回复了吗
回应

声望
寄托币

美版版主 US Applicant 美版友情贡献 US Advisor US Assistant 荣誉版主

沙发
LZ立刻回复教授温柔的给他说清楚问清楚吧

声望
寄托币
板凳
土木的兄弟,顶。我也遇到过这种情况,就回封信说清楚就好了。

声望
寄托币
地板
siwanqingtian 发表于 2013-1-16 11:01
土木的兄弟,顶。我也遇到过这种情况,就回封信说清楚就好了。

怎么说呢

声望
寄托币
面粉超人 发表于 2013-1-16 10:58
LZ立刻回复教授温柔的给他说清楚问清楚吧

en

声望
寄托币
June776 发表于 2013-1-16 11:02
怎么说呢

就说你主申的是MSc不是PHD

RE: 套磁信回复求鉴定 [修改]