寄托天下 寄托天下
楼主: gfuturer

[申请陶瓷] 关于2013fall 三月到六月大家可能会问到的问题(发帖提问前请先看此贴,谢谢)有更新 [复制链接]

声望
寄托币
请问LL,各专业shortlist的时间也不一样么? WKW学院只有MCS专业有面试么?别的都没有?
谢谢!

声望
寄托币

Taurus金牛座 新加坡SG ADVISOR 新加坡SG ASSISTANT 新加坡SG APPLICANT 荣誉版主

wutongyuhit 发表于 2013-4-29 15:08
请问LL,各专业shortlist的时间也不一样么? WKW学院只有MCS专业有面试么?别的都没有?
谢谢!

date of shortlist for different program is different.
both phd and msc at WKW have interview.
Business school also has interview for msc program.

声望
寄托币
gfuturer 发表于 2013-4-29 16:14
date of shortlist for different program is different.
both phd and msc at WKW have interview.
Bu ...

Thx:handshake

声望
寄托币
LL,请问一下,申请时候的顺序位列有影响么?一个申请号可以申请多个专业~谢谢!

声望
寄托币

Taurus金牛座 新加坡SG ADVISOR 新加坡SG ASSISTANT 新加坡SG APPLICANT 荣誉版主

wutongyuhit 发表于 2013-5-1 20:19
LL,请问一下,申请时候的顺序位列有影响么?一个申请号可以申请多个专业~谢谢!

does not really matter, I was offered the 3rd one in 2010

声望
寄托币
感谢楼主分享,顶个!
想提前请问下楼主三年的工作协议是怎样的。谢谢

声望
寄托币

terry90 发表于 2013-5-18 13:09
感谢楼主分享,顶个!
想提前请问下楼主三年的工作协议是怎样的。谢谢

开学后学校会给每位学生发邮件告诉大家去申请然后签约

声望
寄托币
gfuturer 发表于 2013-5-19 09:28
开学后学校会给每位学生发邮件告诉大家去申请然后签约

谢谢!!

声望
寄托币
想问下楼主,关于三年的协议还有银行贷款的事。
NTU的学费应该是开学后再发邮件然后再交的吧,那么三年的协议和学生贷款也都是注册之后学校会通知办理?
这样的话交学费肯定是在这两件事情之后了?

因为问学生贷款的人不多,有些疑问,想问下,谢谢了^O^

声望
寄托币

小薛薛嘎嘎 发表于 2013-5-19 14:05
想问下楼主,关于三年的协议还有银行贷款的事。
NTU的学费应该是开学后再发邮件然后再交的吧,那么三年的协 ...

是的,学费是开学后交的,三年协议是在交学费之前签的,银行贷款在你注册之后就可以去银行办理

声望
寄托币
转眼shortlist一个月了,没有变态,没有偏方,一起shortlist的人有两个拿到offer,一个悲剧,现在我们有五个人在等,请求楼主给点建议,万分感谢。我们都是ntu cbc phd。
Hi students

You have passed our first evaluation and a decision will be made soon for your shortlisting.

Please let us know if you are still interested to study in NTU in the event if you are being offered.

We would appreciate your reply by tomorrow, 26 April 2013 by 12.00noon.

We deem that you are no longer interested in your NTU application should we not hear from you by the stipulated deadline.

Looking forward to hear from you soon.

Thank you.

Regards

Wei Ting
这是当时的邮件,我代表我们五个谢谢楼主。。

声望
寄托币

远洋精灵1991 发表于 2013-5-23 15:36
转眼shortlist一个月了,没有变态,没有偏方,一起shortlist的人有两个拿到offer,一个悲剧,现在我们有五个 ...

hi, they may put you five in the waiting list, it might because currently no vacancy or too many  Chinese students, as far as I know, NTU is adjusting the proportion of Chinese PhD students.
Anyway, as long as they do not reject you, you still have chance.

声望
寄托币
gfuturer 发表于 2013-5-19 15:40
是的,学费是开学后交的,三年协议是在交学费之前签的,银行贷款在你注册之后就可以去银行办理

谢谢^O^

声望
寄托币
顶一个

声望
寄托币
回答对我很有用,谢谢

RE: 关于2013fall 三月到六月大家可能会问到的问题(发帖提问前请先看此贴,谢谢)有更新 [修改]